Werken bij City Wireless

Creatieve WiFi en netwerk alleskunners gevraagd. (parttime / stage)

Ben jij altijd bezig met nieuwste ontwikkelingen, volg je de nieuwste innovaties op de voet, denk jij buiten de standaard oplossingen en ben je handig in het aanleggen van netwerken, bekabeling en ICT? Dan bieden wij je nu de kans om van je hobby je werk te maken.

Wie ben jij?

Je bent analytisch sterk, creatief en je beschikt over een praktische oplossingsgerichte houding. Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel en sterke adviesvaardigheden. Daarnaast heb je hbo werk- en denkniveau en wil je jezelf blijven ontwikkelen. Ben je handig  met TCP/IP, routers, Internet en Linux. Bovendien ben je leergierig en wil je je graag verder ontwikkelen leer je graag vanuit de praktijk en doen.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie beheer je het City Wireless netwerk en diensten, verleen je technisch-support en zorgt voor pre-sales ondersteuning, ontwikkel je innovatieve oplossingen voor nieuwe diensten, implementeer je klantnetwerken en verhelp je storingen Ook ga je aan de slag met Site Surveys en Spectrum Analyses. Daarnaast is er alle ruimte testen en ontwikkeling en een intensieve persoonlijke begeleiding.

Interesse in deze functie?

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@citywireless.nl. Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je ons toch veel te kunnen bieden? Dan spreken we je ook graag. Bel ons op: 070 2051193 Alvast bedankt voor je reactie!