Hospitality

Zonder goede WiFi worden hotels en shortstays op de vele boekingssites als slecht beoordeeld en zullen uw gasten wegblijven.

Daarnaast verwachten de hotelgasten steeds vaker dezelfde mogelijkheden in hun hotelkamer zoals thuis . Denk hierbij aan het bekijken van hun favoriete series op Netflix, youtube of uitzending gemist op de televisie.

City Wireless denkt met haar Wireless as a Service mee met de behoeften van uw gasten en biedt hiervoor een optimale oplossing compleet met een Google Chromecast integratie.

Deze laatste kunnen wij tevens voorzien van een kabelkrant functionaliteit waarbij u uw gasten bij binnenkomst op de kamer kunt verwelkomen en voorzien van de gewenste informatie.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

hotel chromecast

Horeca en het internet gaan hand in hand.

Ook in de horeca word het gebruik van het verbonden zijn met het Internet steeds belangrijker. Denk hierbij aan de kassa systemen in de cloud, de verbonden handterminals op de terrassen en binnen, het streamen van muziek en de koppeling met de bewakings camera’s. Natuurlijk willen uw gasten of gebruik maken van uw gastenwifi zonder dat u en uw personeel naar het WiFi wachtwoord word gevraagd

City Wireless biedt met haar ondernemerspakket een geïntegreerde Internet oplossing compleet met gasten WiFi met een landingspagina en social login vanaf €30 euro per maand.

horeca wifi klanten login hotspot

Uw jachthaven is moeilijk te voorzien van goede WiFi?

Ook in de jachthaven worden de passanten steeds veeleisender voor hetgeen zij met het Internet willen doen. Ook hier zien wij een opkomst in het gebruik van streaming media zoals Netflix en televisie kijken, City Wireless heeft haar WiFI as a service uitgerold in de grotere jachthavens van Nederland, waaronder de jachtclub Scheveningen en Stadshavens Medemblik.


jachthaven scheveningen klein

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.